/ personen / Aysegul Karaca
zoeken | portals | berichten | aanmelden | login

Contact

Mijn bedrijven

Rubrieken

vakgebied

Aysegul Karaca

keywords: zangeres, actrice, model

Mijn naam is Ayseg├╝l Karaca, 28 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd aan de volgende opleidingen: Logopedie, de acteursopleiding De Jaargang van Kemna Casting waar ik les kreeg in alle falsetten van acteren, aan de acteursopleiding Le Pavegnon waar ik les kreeg in het acteren voor theater en televisie en tot slot aan de zangopleiding Complete Vocal Technique.

Qua acteer ervaring heb ik in verschillende theaterproducties gestaan. Deze lopen uit van familievoorstellingen, naar opera tot aan educatieve maatschappelijk gerichte voorstellingen. Het afgelopen seizoen was ik te zien in de muzikaal theatrale voorstelling Vreemde Gasten, geproduceerd door Music Generations, wat met, voor en door vluchtelingen is gemaakt en ben ik momenteel te zien in de musical #LUCKYGIRLS geproduceerd door het Rotterdams Wijktheater.

Voor de camera heb ik in een aantal korte films gespeeld, waaronder Clan en Trifle. Gastrollen voor tv series, waaronder B.A.B.S. en verschillende commercials als in Eneco en Dasty. Binnenkort vben ik te zien als een van de hoofdrollen in de bioscoopfilm ''Het Geheim van Sophia''. Hier de link naar de website:
http://hetgeheimvansophia.nl/cast/

Tot slot ben ik te zien als gastrol in de nieuwe Nederlandse televisieserie ''Ik weet wie je bent''.

Mocht u nog een uitgebreidere portfolio aan foto en filmmateriaal van mij willen zien kunt u ook een kijkje nemen op mijn website: www.aysegulkaraca.com

Videos

fragment
theater Muzikaal optreden.
hele film
opdrachtfilm Beschrijving Korte psychologische thriller film.